ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άντρες και γυναίκες είναι το τοπικό λίπος. Είναι οι περιπτώσεις που ενώ σε διάφορα σημεία του σώματός μας το επίπεδο λίπους είναι φυσιολογικό, σε ένα συγκεκριμένο σημείο πχ. κοιλιά, γλουτοί, μπράτσα, κλπ τα επίπεδα λίπους αγγίζουν ή ξεπερνούν τα επίπεδα της παχυσαρκίας. Στο άρθρο αυτό θα μιλήσουμε για την μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε παρακάτω:

  • Το πρώτο βήμα είναι να αποφύγετε τροφές που προκαλούν την αύξηση του ποσοστού λίπους στην κοιλιά. Τέτοια τρόφιμα είναι: Η ζάχαρη και τα υποκατάστατά της. Η επεξεργασμένη ζάχαρη είναι ένας από τους κύριους εχθρούς σας στη μάχη για τη μείωση του λίπους. Προτιμήστε τα σάκχαρα που μας προσφέρει άφθονα η φύση από πηγές όπως είναι τα φρούτα (ειδικά κάποια που θα δούμε παρακάτω)
  • Προσοχή στους υδατάνθρακες. Και δεν εννοούμε μόνο στην ποσότητα που καταναλώνεται αλλά και στην πηγή από όπου προέρχονται. Όπως και παραπάνω έτσι και εδώ, θα πρεπει να αποφεύγουμε τις επεξεργασμένες τροφές όπως άσπρο ψωμί, μακαρόνια, αλεύρι, κλπ. Αντιθέτως αντικαταστήστε τους με ωφέλιμους υδατανθρακες όπως οι νιφάδες βρώμης, το καστανό ρύζι, το κινόα, κλπ. Η ποσότητα τώρα είναι το επόμενο στάδιο που πρέπει να δώσετε προσοχή. Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Protein Master για να σας δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες τόσο για το ποιους υδατάνθρακες πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας όσο και την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνετε.
  • Υπάρχουν κάποια τρόφιμα που θα είναι οι σύμμαχοί σας στον αγώνα σας για την καύση του κοιλιακού λίπους. Μερικές από τις τροφές που δρουν θετικά στην καύση του λίπους είναι: Τα διάφορα είδη μούρων (blackberries, blueberries, strawberries, κλπ), τα αυγά, οι πιπεριές ιδίως οι καυτερές, τα φασόλια, το αβοκάντο, το σπανάκι, το λάχανο, το μπρόκολο, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, οι σπόροι chia και κάνναβης.
  • Πολλοί πιστεύουν ότι το να τρώνε 1-2 γεύματα την ημέρα θα τους βοηθήσει στη μείωση του λίπους. “Αφού τρώω λιγότερες θερμίδες και αποφεύγω γεύματα, θα μειώσω και το λίπος μου”. Αυτό είναι τρομερό λάθος. Κάντε συχνά και μικρά γεύματα.
  • Ο τύπος της προπόνησης που κάνετε παίζει και αυτός τον ρόλο του στην μείωση των λιποαποθηκών. Μπορεί να μην είναι εξίσου σημαντικός με την διατροφή και να μην φέρνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει και στο να αυξήσετε τις καύσεις σας αλλά και στο να διαμορφώσετε το σώμα σας όπως το ονειρεύεστε. Προτιμήστε λοιπόν διαλειμματικές προπονήσεις. Αν για παράδειγμα σας αρέσει να κάνετε διάδρομο ή να τρέχετε στο γήπεδο μην το κάνετε χαλαρά για όλο σας το πρόγραμμα. Αν τρέχετε χαλαρά για 5’ τότε στο αμέσως επόμενο λετπό δώστε τα όλα. Με το πέρας του ενός λεπτού επανέλθετε στον προηγούμενο χαλαρό ρυθμό και επαναλάβετε για όσο αντέχετε ή όσο είναι το πρόγραμμα που ακολουθείτε.
  • Ο ύπνος είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη ρύθμιση του βάρους. Προσπαθήστε να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά και επίσης ρυθμίστε την ώρα που θα πέσετε για ύπνο ώστε να είναι περίπου ίδια κάθε μέρα.

Η PROTEIN MASTER σας προτείνει για την μείωση του σωματικού σας λίπους και βάρους το παρακάτω πακέτο σε ειδικά διαμορφωμένη τιμή προσφοράς:

  • TPW DIET COMPLEX 2kg + PhD LEAN DEGREE MAX STRENGHT 100caps

Τηλ. 211-0125496 & 7.
info@proteinmaster.gr