Συγκέντρωση Πόντων

Με κάθε σας αγορά αποθηκεύονται στον προσωπικά σας λογαριασμό ΠΟΝΤΟΙ. Οι πόντοι που συγκεντρώνετε αφορούν την συνολική καθαρή αξία των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και λειτουργούν συναθροιστικά με όλες τις προηγούμενες και μεταγενέστερες παραγγελίες σας. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να εξαργυρώσετε όποια στιγμή εσείς θέλετε με οποιοδήποτε προϊόν υπάρχει στη λίστα και ανταποκρίνεται στην ίδια ή μικρότερη αξία από τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει.

Προσοχή! Για να συγκεντρωθούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας, πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site.

Κάθε προϊόν που εξαργυρώνετε με τους πόντους σας μπορείτε να το παραλάβετε την ίδια στιγμή είτε από το κατάστημά μας είτε να μας ζητήσετε να σας το αποστείλουμε. Αν θέλετε να σας το αποστείλουμε στο χώρο σας μπορείτε να ζητήσετε να σας το στείλουμε με τη δική μας συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή με δική σας. Τα έξοδα αποστολής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να κρατήσουμε το δώρο σας και να σας το αποστείλουμε με την επόμενη παραγγελία σας, γλυτώνοντας έτσι τα έξοδα μεταφοράς.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα προϊόν που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει σε απόθεμα, μπορείτε είτε να ζητήσετε να σας το δεσμεύσουμε μόλις βγει και πάλι σε διαθεσιμότητα ή μπορείτε φυσικά να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο προϊόν της λίστας αντίστοιχο της αξίας των πόντων σας.