Αποστολές – Κόστος Μεταφοράς

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η εταιρεία μας επιζητώντας την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών σας, έχει έρθει σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Η παραγγελία σας παραδίδεται σε μία (1) ή το μέγιστο σε τρεις (3) ημέρες σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών από τα κέντρα πόλεων, εφόσον καταχωρηθεί έως τις 15:00 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι για τα κέντρα πόλεων, παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο site μας έως και τις 15:00μμ, θα βρίσκονται σε εσάς την επόμενη ημέρα. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα εντός της ημέρας που επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας: π.χ 10:00-14:00 ή 14:00-18:00, κλπ (για τη δική σας διευκόλυνση προτιμήστε να δηλώνετε διευθύνσεις π.χ. διεύθυνση εργασίας, όπου η εταιρεία ταχυμεταφορών μπορεί να σας βρει εύκολα για μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας).
Σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί το απόθεμα σε συγκεκριμένο προϊόν που έχετε παραγγείλει, άμεσα επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δώσουμε την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο ή για να μας πείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε το είδος με κάποιο άλλο ή ακόμα και να ακυρώσετε την παραγγελία.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Για όλες τις παραγγελίες άνω των 20,00€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 20,00€ το κόστος της αποστολής είναι 2,00€.

Φυσικά μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε από το κεντρικό μας κατάστημα στο Κερατσίνι (Παύλου Φύσσα 36, Αμφιάλη), χωρίς απολύτως κανένα επιπρόσθετο κόστος.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αντικαταβολή: Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή (εξόφληση ποσού κατά την παραλαβή από την εταιρεία courier), το κόστος είναι 2,50€.

Τράπεζα: Αν εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό τότε δεν έχετε κανένα επιπλέον κόστος.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών VISA & MasterCard. Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος.

PayPal: Αν επιλέξετε τη διαδικασία εξόφλησης μέσω PayPal, το επιπλέον κόστος είναι 2,50€.