Οι υπηρεσίες μας

Σκοπός της PROTEIN MASTER είναι η παροχή των πλέον κατάλληλων και πληρέστερων συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να είναι πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς πιστοποίησης στην Ευρώπη. Για να το επιτύχουμε αυτό, προς όφελος των πελατών μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, έχουμε προχωρήσει σε συνεργασίες με αξιόπιστους και πιστοποιημένους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής, φροντίζοντας το εύρος των προϊόντων μας να καλύπτει κάθε ανάγκη, που θα βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη, βελτίωση και υγεία του σώματός σας. Αυτή τη στιγμή η αλυσίδα καταστημάτων Protein Master είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τις εταιρείες PhD Nutrition και The Protein Works (TPW).

Και δύο (2) εταιρείες έχουν την έδρα τους αλλά και τα εργοστάσια κατασκευής των συμπληρωμάτων τους, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι τα προϊόντα που θα αγοράσετε από το site μας και θα καταναλώσετε από τις δύο παραπάνω εταιρείες έχουν ήδη περάσει από τους αυστηρότερους ελέγχους που διέπουν την «Επιτροπή Τροφίμων και Ποτών» του Ηνωμένου Βασιλείου!

Με πρωταρχικό στόχο μας την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεσα και οικονομικά μια μεγάλη ποικιλία ειδών αθλητικής διατροφής και συμπληρωμάτων, αλλά και να αναζητήσουμε για εσάς, μέσω των συνεργατών μας, τα απαραίτητα προϊόντα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 0125496 & 7 για να εκφράσετε τις παρατηρήσεις ή τις απορίες σας, ώστε να μας βοηθήσετε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για εσάς.

Τα καλύτερα πιστοποιημένα προϊόντα αθλητικής διατροφής στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Επισκεφθείτε το κεντρικό μας κατάστημα:

Παύλου Φύσσα 36, Κερατσίνι-Αμφιάλη

Τηλ. 211 0125496-7 info@proteinmaster.gr