+30 211 0125497


Άρθρα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η εταιρεία μας επιζητώντας την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών σας, έχει έρθει σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Η παραγγελία σας παραδίδεται σε μία (1) ή το μέγιστο σε τρεις (3) ημέρες σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών από τα κέντρα πόλεων, από την μέρα που θα καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι για τα κέντρα πόλεων, παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο site μας έως και τις 16:00μμ, θα βρίσκονται σε εσάς την επόμενη ημέρα. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα εντός της ημέρας που επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας: π.χ 10:00-14:00 ή 14:00-18:00, κλπ (για τη δική σας διευκόλυνση προτιμήστε να δηλώνετε διευθύνσεις π.χ. διεύθυνση εργασίας, όπου η εταιρεία ταχυμεταφορών μπορεί να σας βρει εύκολα για μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας).
Σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί το απόθεμα σε συγκεκριμένο προϊόν που έχετε παραγγείλει, άμεσα επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δώσουμε την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο ή για να μας πείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε το είδος με κάποιο άλλο ή ακόμα και να ακυρώσετε την παραγγελία.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως τελικού ποσού, το κόστος των μεταφορικών είναι ΜΟΝΟ 2,00€. (Επίσης δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος για την πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής).

Για παραλαβή από το κατάστημα επιλέξτε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σας:

Κεντρικό κατάστημα: Κερατσίνι-Αμφιάλη (Παύλου Φυσσα 36), 211 0125496-7
Κατάστημα 2: Δραπετσώνα (Εθν. Αντιστασεως 66), 213 0346672