+30 211 0125497


PhD PHARMA WHEY HT+ 2,25kg

Availability: Αμεσα Διαθεσιμο

Η πολυβραβευμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος Pharma Whey Ht+ τώρα με μεγαλύτερη περιεκτικότητα υδρολυμένης πρωτεΐνης, χωρίς γλουτένη και χωρίς σόγια!
65,00 €58,50 €
Γεύση:

Περιγραφή

Περιγραφή

 

Βασικά Χαρακτηριστικά (Νέες-αναβαθμισμένες προσθήκες):

• Απίστευτη premium ποιότητα πρωτεΐνης αναβαθμισμένη το 2014.

• Το καλύτερο μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος με 75% περιεκτικότητα ανά μερίδα.

• Ακόμα μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε υδρολυμένη isolate whey.

• Με αύξηση της περιεκτικότητας πεπτιδίων L-Γλουταμίνης & L-Λευκίνης.

• Με 4.300mg BCAA ανά μερίδα 25γρ.

• Με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ ανά μερίδα 25γρ.

• Όλες οι γεύσεις κατάλληλες για χορτοφάγους.

• Δεν περιέχει Acesulfame K ή Ασπαρτάμη

• Χωρίς Σόγια - Χωρίς Γλουτένη

• 5 υπέροχες γεύσεις των 90 μερίδων.

Η PhD Pharma Whey είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα πρωτεϊνών ορού γάλακτος, παρέχοντας ένα βιο-τεχνολογικό σύμπλεγμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος που είναι αξεπέραστο στον κλάδο. Στην Pharma Whey HT+ έχει πλέον προστεθεί Hydro-Tech + (η κορυφαία ποιότητα, με ανώτατης ποιότητας υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος) για να εξασφαλίσει ότι η Pharma Whey HT+ θα προσφέρει ακόμη πιο άμεσης δράσης πρωτεΐνες στους πεινασμένους σας μυς και ότι θα παρέχει ακόμα πιο γρήγορη αποκατάσταση από την έντονη προπόνηση. Η Pharma Whey HT+ είναι τώρα ακόμα πιο εύκολη στην ανάμειξη (μπορείτε απλά να την ανακατεύεται με κουτάλι). Η περιεκτικότητα σε αμινοξέα και γλουταμίνη αυξήθηκε...4.300mg σε BCAA και 3.400mg L-Glutamine ανά μερίδα 25γρ. Σε συνδυασμό με μία ακόμα καλύτερη, κρεμώδη γεύση και χαμηλότερη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, η Pharma Whey HT+ πραγματικά αντιπροσωπεύει το όνομά της ως η βραβευμένη πρωτεΐνη Whey 5lb στην Ευρώπη.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει την Pharma Whey HT+;

- Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το γυμναστήριο.

- Οι σοβαροί αθλητές από όλους τους αθλητικούς τομείς.

- Όλοι οι εκπαιδευτές άρσης βαρών που επιδιώκουν την αποκατάσταση των μυών, τη μυϊκή μάζα και τη βελτιωμένη απόδοση.

Οδηγίες Χρήσης

 

Για βέλτιστα αποτελέσματα κάντε χρήση 2-4 μερίδες Pharma Whey HT+ καθημερινά. Στην ιδανική περίπτωση, να λαμβάνεται 1 μερίδα με το ξύπνημα, 1 μερίδα 60-90 λεπτά πριν από την έντονη άσκηση, και 1-2 μερίδες αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έντονης προπόνησης.

• 1 μερίδα = 1 scoop (περίπου 25g) αναμειγνύονται με 200 ml νερό ή γάλα.

• 1 Σούπερ μερίδα = 2 κουταλιές (περίπου 50g) αναμειγνύεται με 400ml νερό ή γάλα.

Ανακινήστε έντονα για περίπου 5 δευτερόλεπτα για να αναμιχθεί.

Περιέχει: πρωτεΐνες του γάλακτος και λεκιθίνη σόγιας.

Όλες οι γεύσεις είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.

Κατασκευάζεται σε ένα εργοστάσιο που χειρίζεται καρύδια, σόγια, σιτάρι, κριθάρι και γάλα.

Blog

 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ WHEY. ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος (whey) είναι ένα εξαιρετικά διαδεδομένο συμπλήρωμα ιδιαίτερα στον αθλητικό χώρο. Σχεδόν όλοι οι αθλητές γυμναστηρίου, πολεμικών τεχνών, στίβου, ποδηλασίας, ομαδικών αθλημάτων, κα, προτιμούν την πρωτεΐνη ορού γάλακτος ως το μετα-προπονητικό τους ρόφημα. Θεωρείται μια ολοκληρωμένη πρωτεΐνη καθώς περιέχει και τα 9 βασικά αμινοξέα ενώ παράλληλα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ WHEY ΙΔΙΕΣ;

ΟΧΙ! Δεν είναι όλες οι πρωτεΐνες whey ίδιες και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν μία πρωτεΐνη ορού γάλακτος από μία άλλη. 

Καταρχάς είναι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται και η φερεγγυότητα του εργοστασίου παραγωγής. Στη συνέχεια είναι η διαδικασία επεξεργασίας που θα  επιλέξει να ακολουθήσει η κάθε εταιρεία για το τελικό προϊόν της πρωτεΐνης. Ο τύπος της επεξεργασίας που θα χρησιμοποιηθεί παίζει κύριο ρόλο στο βαθμό που η ορογαλακτική πρωτεΐνη θα κρατήσει το  μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό των βιο-θρεπτικών της συστατικών ή όχι. Ένας τρίτος παράγοντας είναι ποιο τύπο wheyθα αγοράσουμε α) θα είναι hydrolysed, isolateή concentrate; β) τι περιεκτικότητα σε σάκχαρα και λιπαρά θέλουμε να έχει; γ) τι ποσοστά υδατάνθρακα ζητάμε μέσα στην ορογολακτική μας πρωτεΐνη; δ) θέλουμε να περιέχει κρεατίνη; 

Έχουν γίνει πάρα πολλές κλινικές μελέτες για τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος και οι επιστήμονες συνεχίζουν να ψάχνουν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.  Επιγραμματικά τα οφέλη από την κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος: 

      1)      Βοηθάει στην αύξηση άπαχου μυϊκού ιστού. 

      2)      Βοηθάει στην μείωση του βάρους (nutrition & metabolism research) 

      3)      Μείωση χοληστερίνης. Σε μελέτη που έγινε και εκδόθηκε από το “TheBritishJournalofNutrition”, βρέθηκε ότι υπήρξε σημαντική μείωση της συνολικής χοληστερόλης καθώς και της LDLχοληστερόλης την 12η εβδομάδα για την ομάδα των υπέρβαρων ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα. 

      4)      Ασθμα. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα σε παιδιά με άσθμα. Σε μία μικρή μελέτη που αφορούσε 11 παιδιά και εκδόθηκε από το “InternationalJournalofFoodandNutrition”, βρέθηκε ότι τα παιδιά με άσθμα που κατανάλωναν 10γρ πρωτεΐνης 2 φορές ημερησίως για έναν μήνα, είχαν βελτιώσει την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού τους συστήματος στην ασθένεια. 

      5)      Πίεση αίματος και καρδιαγγειακή νόσος: Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο “International Dairy Journal” διαπίστωσε ότι τα ροφήματα που περιλάμβαναν πρωτεΐνη ορού γάλακτος μείωσαν σημαντικά την αρτηριακή πίεση σε ασθενείς με υπέρταση. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρδιακής νόσου ή εγκεφαλικού επεισοδίου ήταν επίσης χαμηλότερος. 

      Οι μελέτες πάνω στις ορογαλακτικές πρωτεΐνες συνεχίζονται ή ολοκληρώνονται, για να βρεθούν επιπρόσθετα ευεργετικά οφέλη στον άνθρωπο. 

Πιθανοί κίνδυνοι από την κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος. 

Σε φυσιολογικές δοσολογίες δεν έχει βρεθεί ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες σε υγιείς ανθρώπους. Παρά ταύτα, αν υπάρχει υπερκατανάλωση μπορεί να προκαλέσει:

Στομαχόπονο, Κράμπες, Μείωση της όρεξης, Ναυτία, Πονοκέφαλο, Κούραση

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

 

Upsell Products