+30 211 0125497


PhD RECOVERY 2:1, 1,28kg

Availability: Αμεσα Διαθεσιμο

37,00 €
Γεύση:

Περιγραφή

Περιγραφή

 

Το ρόφημα μετά την άσκηση είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για όλους τους αθλητές που αναζητούν μέγιστη αξιοποίηση, γλυκογόνου, αμινοξέων και φυσικής προόδου, τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο επιδόσεων. Η σκληρή προπόνηση με βάρη ή σε κάποιο άλλο άθλημα για 45-90 λεπτά είναι μια εξαιρετικά αγχωτική δραστηριότητα και καταπονεί τον οργανισμό, και η μη αναπλήρωσει των αναγκαίων διατροφικών στοιχείων στέκεται εμπόδιο στην επιδίωξη συνεχούς προόδου.

Το PhD Recovery 2:01™ περιέχει με ακρίβεια, αναλογία 2:1, του γρήγορων και αργών στην καύση υδατανθράκων καθώς και τις πιο βιο-διαθέσιμες πηγές πρωτεΐνης, που το κάνουν το πιο κατάλληλο ρόφημα για μετά την άσκηση.

Υψηλής ταχύτητας πρωτεϊνική σύνθεση Matrix της PhD:

- Πρωτεΐνη ορού γάλακτος isolate: Η πιο αγνή πρωτεΐνη και ο πιο γρήγορος τρόπος για την αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης.

- Micronised L-Γλουταμίνη: Για πλήρη αποκατάσταση μετά την άσκηση.

- Micronised Creatine Monohydrate: Για μέγιστη ενδομυϊκή αποζημίωση και διόγκωση των κυττάρων.

- Peptide-Bonded L-Glutamine: Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή αφομοίωση γλουταμίνης.

- Αντιοξειδωτικά και BCAA: Για την “επισκευή” των μυών και την τόνωση του ανοσοποιητικού.

Διπλής δράσης γλυκογόνο- Σύστημα Αναπλήρωσης: Γρήγορη και αργοί υδατάνθρακες: Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει για κηρώδες άμυλο αραβοσίτου (waxy maize starch). Λοιπόν η PhD είναι η πρώτη που εισήγαγε στην αγορά, το κηρώδες άμυλο Κριθαριού (Waxy Barley Starch™). Το Waxy Barley Starch™ περιέχει εξαιρετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI), υγιής-φυσικά απαντώμενες- beta glucans και σε αντίθεση με την μαλτοδεξτρίνη και τον άμυλο αραβοσίτου, σας προσφέρει όλα τα θρεπτικά στοιχεία και οφέλη του κριθαριού. Έτσι, ενώ το Recovery 2:1™ παρέχει υπερ-ταχείας δράσης πηγές πρωτεϊνών Whey Protein Isolate, για άμεση σύνθεση των πρωτεϊνών και ταχείας δράσης πηγή υδατανθράκων και δεξτρόζη για την άμεση αναπλήρωση γλυκογόνου, το Recovery 2:1™ διασφαλίζει επίσης ότι μετά την αρχική εφαρμογή του σακχάρου στο αίμα που απαιτείται για μια αναβολική δράση, το Waxy Barley Starch παράγει μια σταθερή θέση για μέγιστο κορεσμό και πληρότητα. Το Recovery 2:1 δεν θα σας αφήσει να νιώθετε ανασφαλής, αδύναμος και πεινασμένος εντός των 30 λεπτών μετά την κατανάλωση του όπως τα άλλα μετά-προπόνητικά ροφήματα που περιέχουν απλά σάκχαρα και πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής, το Recovery 2:1™ μπορεί να βοηθήσει με:

+ Βέλτιστη αποκατάσταση από την έντονη άσκηση.

+ Αυξημένη αντοχή και δύναμη.

+ Άμεση αναπλήρωση της ενέργειας.

+ Συνεχής απελευθέρωση ενέργειας

+ Υπέρτατη πρωτεϊνική σύνθεση

Οδηγίες Χρήσης

Για βέλτιστα αποτελέσματα, καταναλώστε το μόνο μετά από έντονη άσκηση οποιασδήποτε φύσης.

Αθλητές κάτω από 80 κιλά: Για ένα ρόφημα που θα παρέχει 24 γραμμάρια πρωτεΐνης και 48 γραμμάρια υδατανθράκων, προσθέστε 1 και ¾ scoops PhD Recovery 2:01 ™ σε 400ml παγωμένο νερό και ανακινήστε απαλά σε ένα shaker PhD για 5 δευτερόλεπτα. To Recovery 2:01 ™ μπορεί επίσης να ανακατευτεί σε ένα μεγάλο ποτήρι ή σέικερ με ένα κουτάλι. Να το πίνετε εντός 10 λεπτών από την ολοκλήρωση οποιασδήποτε έντονης άσκησης. Το PhD Recovery 2:01 ™ μπορεί να δημιουργεί έναν μικρό αφρό στο πάνω μέρος του ρξφήματος, αν χρησιμοποιείτε shaker. Αυτό οφείλεται στην καθαρότητα και τη συνοχή της πρωτεΐνης ορού γάλακτος που χρησιμοποιείται στο προϊόν.

Αθλητές 80kg-100kg: Για ένα ρόφημα που θα περιέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 60 γραμμάρια υδατανθράκων, προσθέστε 2 scoops PhD Recovery 2:01 ™ σε 400ml παγωμένο νερό και ανακινήστε απαλά για 5 δευτερόλεπτα. To Recovery 2:01 ™ μπορεί επίσης να ανακατευτεί σε ένα μεγάλο ποτήρι ή σέικερ με ένα κουτάλι. Να το πίνετε εντός 10 λεπτών από την ολοκλήρωση οποιασδήποτε έντονης άσκησης.

Μερίδες: 16

+ Όλες οι γεύσεις είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.

Όλες οι γεύσεις του Recovery 2:01 ™ κατασκευάζονται σε εργοστάσιο που χειρίζεται ξηρούς καρπούς, γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά και μαγιά.

Αναφορές:

(1) Πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ Γλυκαιμικός Δείκτης Ερευνών (SUGiRS)

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

 

Upsell Products