+30 211 0125497


TPW RAZE BURN 250gr

Availability: Αμεσα Διαθεσιμο

Σχεδιασμένο ειδικά για να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας, έχουμε προσαρμόσει τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες αιχμής, συνδυάζοντας τις με την πρωτοποριακή τεχνολογία Flavor Boost ™ για τη δημιουργία ενός προ-εξασκητικού ροφήματος που θα σας βοηθήσει από την πρώτη κιόλας μέρα.
23,00 €
Γεύση:

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Raze-Burn ™ δεν είναι ένα συνηθισμένο προ-προπονητικό σκεύασμα. Σχεδιασμένο ειδικά για να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας, έχουμε προσαρμόσει τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες αιχμής, συνδυάζοντας τις με την πρωτοποριακή τεχνολογία Flavor Boost ™ για τη δημιουργία ενός προ-εξασκητικού ροφήματος που θα σας βοηθήσει από την πρώτη κιόλας μέρα. Με πάνω από 150+ συστατικά, η ομάδα μας που αποτελείται από αθλητικούς επιστήμονες και διατροφολόγους, θέτει σε δοκιμασία, δημιουργώντας  και αξιολογώντας κάθε πιθανό συνδυασμό για να φτάσουμε στην απόλυτη τελική φόρμουλα. Στον πυρήνα του Raze-Burn ™ είναι μια βέλτιστη δόση καφεΐνης για να σας δώσει την πρόσθετη ενέργεια και την εστίαση που χρειάζεστε στις προπονήσεις σας. Στη συνέχεια προσθέσαμε CLA, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και L-καρνιτίνη, 3 βασικά συστατικά, από τα πιο αγαπημένα σε εμάς στην TPW ™. Σε αυτό το φοβερό τετράπτυχο, προστέθηκαν στη συνέχεια iBCAA, HMB, L-Γλουταμίνη και Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των μυών, προστατεύοντας τον άκαμπτο μυϊκό ιστό κατά την περίοδο προπονήσεων υψηλής έντασης.

ΕΝΑ PRE-WORKOUT ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

Ας ρίξουμε μια ματιά στην καινοτόμο σύνθεση του Raze-Burn ™...

Καφεΐνη - Γνωρίζουμε όλοι τα οφέλη της καφεΐνης, γι 'αυτό και ήταν πρώτη στο μείγμα για αυτό που αποκαλούμαι DNA του Raze-Burn ™. Η καφεΐνη μας είναι μια από τις πιο καθαρές, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε πιο σκληρά και να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

iBCAA - Αποδεσμεύονται απευθείας στον μυϊκό ιστό, το iBCAA μας είναι φτιαγμένο από 50% Leucine, που έχει διερευνηθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι γνωστό για την ικανότητά της να ενισχύει τη πρωτεϊνοσύνθεση. Το υπόλοιπο 50% αποτελείται από Isoleucine και Valine. Αυτά τα 3 απαραίτητα αμινοξέα συνδυάζονται για να συνθέσουν το ένα τρίτο της πρωτεΐνης στους μύες σας, γι 'αυτό και η λήψη τους πριν την προπόνηση είναι απολύτως θεμελιώδης για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

L-Γλουταμίνη - Αφού ολοκληρώσετε μια προπόνηση περιορισμένης θερμιδικής αξίας, οι μύες σας θα υποστούν σοβαρή εξάντληση του μυϊκού γλυκογόνου. Προσθέσαμε λοιπόν τη γλουταμίνη, ένα απαραίτητο αμινοξύ που παίζει βασικό ρόλο στη λήψη των απαραίτητων υδατανθράκων στους μυς μας. Οι έρευνες δείχνουν ότι όταν λαμβάνεται γλουταμίνη πριν από την προπόνηση, τα επίπεδα γλουταμίνης στο αίμα αυξάνονται κατά 25% και οι αθλητές σημείωσαν σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα αποκατάστασης. Αυτό είναι καταπληκτικό ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται σε μια δίαιτα περιορισμένη σε θερμίδες.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού – Εξαιρετικά διάσημο για την υψηλή συγκέντρωση κατεχινών. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού λειτουργεί ως αναστολέας του ενζύμου cathecol-O-methyl transferase. Τι είναι αυτό που θέλουμε; Το Cathetcol-O-methyl transferase είναι γνωστό για την επιρροή του στα επίπεδα της νοραδρεναλίνης. Προσθέτοντας εκχύλισμα πράσινου τσαγιού πριν από μια προπόνηση συμβάλλουμε στη σταθεροποίηση αυτών των ορμονικών επιπέδων.

L-Tyrosine - λιγότερο γνωστό, αλλά εξαιρετικά ερευνημένο αμινοξύ. Ο ρόλος του στο σώμα είναι να λειτουργήσει ως προπομπός για τη νοραδρεναλίνη και την ντοπαμίνη. Με την προσθήκη του L-Tyrosine στο σύστημά σας, είστε σε θέση να αυξήσετε τη νοραδρεναλίνη στη ροή του αίματος σας.

 

HMB - Το HMB είναι ένας μεταβολίτης της λευκίνης που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία των αθλημάτων. Δεδομένων των περιορισμένων ποσών που παράγονται στο σώμα, η συμπλήρωση HMB είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να αποκομίσει τα οφέλη του.

Συστατικά

Τα είδη αθλητικής διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής.

 Να φυλάσσονται σε μέρος μακρυά από παιδιά.

Οδηγίες Χρήσης

 

Για Αρχάριους αθλητές
Προσθέστε 3,5 scoops (=12,5γρ) σε 100-125mlνερό και καταναλώστε το 30’ πριν την προπόνηση. Μετά από 2 εβδομάδες προχωρήστε στη δοσολογία για έμπειρους αθλητές.
Για Έμπειρους αθλητές
Προσθέστε 7 scoops (=25γρ) σε 200-225mlνερό και καταναλώστε το 30’ πριν την προπόνηση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

 

Upsell Products